AMDM susține modul sănătos de viață! Reprezentanții Agenției – cu rezultate bune obținute la Maratonul Internațional Chișinău


Să fii sănătos, să fii sportiv, să faci parte dintr-o echipă, să faci parte dintr-un maraton – sunt motivele care stau la baza unei culturi organizaționale. La fel și Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale își dorește să devină un exemplu în acest sens.

Astfel, angajații AMDM au participat în Maratonul Internațional Chișinău pentru prima dată, au ajuns cu brio la etapa de finiș, parcurgând distanțe de 5, 10 și 21 km.

 Evenimentul din acest an a ajuns la ediția a 6-a și a întrunit mii de sportivi și amatori ai sportului care au participat la cursele de alergare pe distanțe de 5, 10, 21 și 42 de km. În cadrul competiției sportive au fost admiși participanți de toate vârstele, participanți, care ne fac să vrem să devenim mai buni, mai puternici.

Este de remarcat că, Maratonul Internațional Chișinău este cea mai mare și mai spectaculoasă competiție de sportivă alergare din Moldova. Dar, cu toate că acest eveniment a devenit deja tradițional, sănătatea și siguranța participanților, fanilor, spectatorilor și voluntarilor rămâne o prioritate. Astfel, în contextul pandemiei de COVID-19, organizatorii au introdus o serie de măsuri. Doritorii au putut participa la această competiție în baza certificatului de vaccinare sau a testului negativ la COVID-19.